Бінарне заняття з дисциплін «Організація ресторанного обслуговування» та «Іноземна мова (німецька) туристичної індустрії»

5 грудня 2018 року в рамках проведення декади циклових комісій: економічних дисциплін та сфери обслуговування і соціально-гуманітарних дисциплін викладачами Лифарь О.А. та Бєловою А.О. було проведено відкрите бінарне заняття з дисциплін «Організація ресторанного обслуговування» та «Іноземна мова (німецька) туристичної індустрії» за темою: Прогресивні технології обслуговування, що використовуються в закладах ресторанного господарства України та Німеччини в групі Т-3, спеціальності «Туризм».

Метою заходу було сформувати та засвоїти знання про такі сучасні форми обслуговування як фуд-корти, ресторани типу FreeFlow, концептуальні ресторани, кейтерінг, Slow Food, заклади харчування та особливості їжі в Німеччині; ознайомити з новою лексикою німецької мови; виховувати дисциплінованість, естетичний смак, толерантне ставлення до культури харчування інших народів, зокрема Німеччини; розвивати інтерес до вивчення дисциплін та майбутньої професійної діяльності, творчі здібності, пам’ять, увагу. Студенти провели досить ґрунтовне дослідження з теми та разом з викладачами поділились з гостями заходу прогресивними формами обслуговування двох країн, особливостями менталітету та харчування в Німеччині.

Відвідали відкрите заняття заступник директора з навчальної роботи  Ніколаєва І.В., заступник директора з виховної роботи Ірза Л.В., методист коледжу Бовбас О.Ю. та представники двох циклових комісій. Сподіваємось, що така форма навчальної діяльності зацікавила як студентів, так і колег, які в майбутньому теж спробують реалізувати цікаві творчі проекти, які б сприяли професійному становленню майбутніх фахівців.

Поділитися в соціальних мережах:

 
 
 
 
 
Яндекс.Метрика