Циклова комісія хіміко-технологічних дисциплін

 

нестерова

Нестерова Юлія Володимирівна

голова циклової комісії

Переглянути

Нестерова Юлія Володимирівна, 1985 року народження. Кваліфікаційна категорія – «спеціаліст першої категорії». Закінчила в 2008 році Херсонський національний технічний університет за спеціальністю «Технологія бродильних виробництв і виноробства», спеціаліст з технології бродильних виробництв і виноробства. Працює в ВСП «Бердянський фаховий коледж ТДАТУ» з 2010 року. Викладає дисципліни «Мікробіологія галузі», «Промислова санітарія», «ТХК виробництва», «Технологія галузі», є керівником курсового проектування з дисципліни «Технологія галузі». Працює над розробкою та наповненням персонального сайту викладача та впровадженням кредитно-модульної організації навчального процесу у викладанні дисциплін. У своїй роботі створює атмосферу психолого-педагогічної підтримки в групі для самореалізації потенціалу можливостей молодої людини. виховує інтерес до обраної спеціальності, сприяє всебічній розвиненості студента як особистості.

[згорнути]
попова
Попова Ольга Іванівна
Переглянути

Попова Ольга Іванівна, 1969 року народження. Викладач-методист, кваліфікаційна категорія – «спеціаліст вищої категорії». Закінчила  в 1996 році Одеську державну академію харчових технологій, спеціальність за дипломом –  «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», інженер-технолог; в 2003 році закінчила Національний аграрний університет  (м.Київ), спеціальність за дипломом –  «Професійне навчання (Агрономія)», агроном-педагог. Працює в ВСП «Бердянський фаховий коледж ТДАТУ» з 1994 р. Викладає дисципліни  «Технологія зберігання плодів та овочів», «Технологія переробки плодів та овочів», «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва», «Технологічне обладнання галузі»,  є керівником курсового проектування з дисципліни «Технологія переробки плодів і овочів» та керівником  технологічної та переддипломної практики студентів денної та заочної форми навчання. Працює над  розробкою та наповненням персонального сайту викладача. За час роботи неодноразово нагороджувалась грамотами за високий професіоналізм та сумлінне ставлення до своїх обов’язків. Має трудову відзнаку «Знак Пошани» (2006 р.)

[згорнути]
григорєва
Григор’єва Любов Володимирівна
Переглянути

Григор’єва Любов Володимирівна, 1971 року народження. Кваліфікаційна категорія – «спеціаліст першої категорії».  Закінчила в 1996 році Московський Державний заочний інститут харчової промисловості, за спеціальністю «Технологія бродильних виробництв та виноробство», інженер-технолог; в 2011 році Бердянський державний педагогічний університет, за спеціальністю «Професійне навчання. Економіка підприємств, маркетинг та менеджмент», інженер-економіст, викладач економічного напрямку. Викладає дисципліни «Основи охорони праці», «Технологія галузі».  Працює  над розробкою та наповненням персонального сайту викладача та впровадженням кредитно-модульної організації навчального процесу у викладанні дисциплін «Основи охорони праці», «Технологія галузі». В своїй  роботі  використовує набутий досвід класного керівника для формування у студентів  навчально-патріотичної свідомості, національної гідності; розвиток культури мовлення; виховання  загальних моральних цінностей; пропагування здорового способу життя; організація екскурсій на передові виноробні підприємства України з метою виховати інтерес до обраної спеціальності; всебічна розвиненість студента як особистості. Під час своєї роботи неодноразово нагороджувалась грамотами за високий професіоналізм та сумлінну працю.

[згорнути]

Левченко Гліб Юрійович

Переглянути

Освіта – вища.Київський Національний університет харчових технологій  ( 2005   2010).

Спеціальність – cпеціаліст. «Технолог бродильного виробництва та виноробства».
Освіта –Бердянський класичний приватний  університет  ( 2011 –  2013 ).
Спеціальність –  Магістр. « Прикладна економіка».
Освіта –Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького ( 2016 – 2018 ).
Спеціальність –  Магістр. «Викладач хімії».
Посада : викладач спецдисципліни «Загальна біохімія» та загальноосвітніх дисциплін : « Хімія».
Професійна діяльність: Вважаю, що важливе місце в навчанні студентів займає активізація та розвиток їхніх пізнавальних інтересів. Тобто необхідно знайти такі методи, прийоми, індивідуальні підходи, завдання, які б зацікавили студентів, активізували їх діяльність на занятті і викликали бажання вчитись. Я пам’ятаю слова Д. І. Менделєєва: « Немає без явної посиленої працьовитості ні талантів, ні геніїв ! »

[згорнути]
Левченко Наталя Володимирівна викладач вищої категорії, викладач – методист

Переглянути

Освіта – вища. Закінчила Мелітопольський державний педагогічний інститут (1979-1984).

Спеціальність –  «Викладач хімії і біології».
Дисципліни викладання: аналітична хімія, неорганічна хімія, органічна хімія, фізична і колоїдна хімія.
Моє життєве кредо: «Щоб дати учням іскорку знань, вчителю треба поглинути ціле море світла».
Приймала участь в конкурсах «Вчитель року », «Куратор року».
Була переможницею в номінаціях: «Власні новаторські здібності – 2003», «За поєднання педагогічного керівництва з розвитком самостійності та ініціативи студентів – 2006», «Знавець студентської душі – 2013 рік». У 2004 році була нагороджена грамотою міністром аграрної політики  В. А. Славутою за « добросовестный труд и достигнутые результаты во имя экономического укрепления и развития Украины». У 2009 році рішенням колегії Міністерства аграрної політики України було вручено знак «Відмінник аграрної освіти та науки» III ступені.

[згорнути]
Чередниченко Ірина Сергіївна
Переглянути

Чередниченко Ірина Сергіївна, 1988 року народження. Кваліфікаційна категорія – «спеціаліст другої категорії». Закінчила в 2012 році Харківський державний університет харчування та торгівлі за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» та здобула кваліфікацію інженера-дослідника. Працює в ВСП «Бердянський фаховий коледж ТДАТУ» з 2011 року. Викладає дисципліни «Мікробіологія зберігання та переробки плодів і овочів», «Технохімічний контроль виробництва», «Промислова санітарія», «Радіометричний контроль виробництва», «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва», є керівником технологічної та переддипломної практики студентів. У своїй роботі прагне підготувати майбутніх фахівців з міцно сформованими потребами в постійній професійній самоосвіті, самопроектуванні й саморозвитку.

[згорнути]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *