Комплексний екзамен за фахом заочної форми навчання спеціальності 181 “Харчові технології”

28 лютого 2019 р. у ВСП “Бердянський коледж ТДАТУ” відбувся комплексний екзамен за фахом заочної форми навчання спеціальності 181 “Харчові технології” (“Бродильне виробництво і виноробство” та “Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів”).

13 випускників отримали кваліфікацію техніка-технолога з бродильного виробництва і виноробства та техніка-технолога з переробки плодоовочевої продукції.

Випускники Яковенко О.В. та Корнієнко М.Ю. отримали диплом з відзнакою.

Випускники Корнієнко М.Ю., Куковинець О.А., Пятько Я.Ю., Куценко О.А. мають намір продовжувати навчання в Таврійському державному агротехнологічному університеті.