Комплексний екзамен за фахом заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології»

28 лютого 2019 р. у ВСП «Бердянський коледж ТДАТУ» відбувся комплексний екзамен за фахом заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» («Бродильне виробництво і виноробство» та «Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів»).

13 випускників отримали кваліфікацію техніка-технолога з бродильного виробництва і виноробства та техніка-технолога з переробки плодоовочевої продукції.

Випускники Яковенко О.В. та Корнієнко М.Ю. отримали диплом з відзнакою.

Випускники Корнієнко М.Ю., Куковинець О.А., Пятько Я.Ю., Куценко О.А. мають намір продовжувати навчання в Таврійському державному агротехнологічному університеті.

 

Поділитися в соціальних мережах:

 
 
 
 
 
Яндекс.Метрика