Конкурс на звання кращого хіміка і технолога бродильного виробництва та консервування

З 16 по 22 жовтня комісія хіміко-технологічних дисциплін проводить конкурс «Кращий хімік і технолог бродильного виробництва та консервування» серед студентів ІІ-ІV курсів спеціальності «Харчові технології».

Конкурс проводиться у форматі вікторини, але учасники мають підійти креативно до вирішення запропонованих завдань. Головною умовою є анонімність, роботи студентів шифруватимуть за кодовою назвою. І, найголовніша приємність, переможці отримають заохочувальні подарунки.

Тож бажаємо усім учасникам конкурсу творчого натхнення для реалізації своїх задумів!

Поділитися в соціальних мережах:

 
 
 
 
 
Яндекс.Метрика