Навчальна практика студентів спеціальності «Харчові технології. Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів»

Студенти другого курсу механіко-технологічного відділення спеціальності «Харчові технології. Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів» проходять навчальну практику з придбання робітничої професії «Засолювач овочів 2-го розряду».

Ферментовані плоди і овочі широко використовуються для безпосереднього вживання в їжу і як цінний напівфабрикат для консервного виробництва і кулінарії. Тому на практичних заняттях студенти ознайомлюються з вимогами до сировини, вивчають прянощі, готують тару та проводять основні процеси підготовки сировини до квашення та соління. Під керівництвом досвідчених викладачів Попової О.І. та Павленко Л.П., які є керівниками практики, студенти вчаться працювати зі стандартами та проводити дегустаційну оцінку готової продукції.

Усі знання та навички, отримані під час навчальної практики студенти зможуть використовувати у своїй подальшій професійній діяльності технолога.

Поділитися в соціальних мережах:

 
 
 
 
 
Яндекс.Метрика