Відкритий виховний захід «Моя професія – технолог»

30 травня 2019 року було проведено відкритий виховний захід «Моя професія – технолог» для студентів спеціальності «Харчові технології», який передбачав ознайомлення з майбутньою професією. Виховний захід було підготовлено викладачами комісії хіміко-технологічним дисциплін: Нестеровою Ю.В., Попова О.І. та Григор’євою Л.В.

Під час заходу студенти дізнались, хто такий технолог, що входить у його обов’язки, які функції він виконує. Цікавими були виступи студентів гр. ХТВ-2 Сімінько Катерини та Оксанчук Любові з історії виникнення виноробства. Як з’явились консерви розповіли студентки гр. ХТК-2 Хоміч Тетяна та Ковтунова Валентина. Студенти переглянули короткі відео з первинного виноробства та побачили, як працює консервний цех, а також ознайомились з обов’язками технолога, які підготувала студентка гр. ХТВ-3 Солодилова Єлизавета  та з обов’язками майстра, з якими ознайомила студентка гр. ХТК-2 Солонська Валерія.

Досить пізнавальною була вікторина, під час якої студенти давали відповіді на питання професійної спрямованості.  Високу зацікавленість викликала дегустація соків.

Заключне слово мала директор коледжу, заслужений працівник освіти України Шишкіна Галина Валентинівна, яка наголосила на престижності та важливості професії технолог.

Захід пройшов в приємній, діловій обстановці.

Поділитися в соціальних мережах:

 
 
 
 
 
Яндекс.Метрика