181 Харчові технології (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів )
Термін навчання:
на базі 9 класів: 3 роки 5 місяців
на базі 11 класів: 2 роки 5 місяців
Форма навчання: – денна та заочна.
Навчання у коледжі за спеціальністю 181 “Харчові технології” «Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів» проводиться за рахунок коштів держбюджету.
Прийом заяв: з 30 червня по 13 липня 2020 року (на базі 9 класів)
з 13 серпня по 22 серпня 2020 року (на базі 11 класів, ПТУ та на заочне відділення)
Вступні іспити: з 14 по 21 липня 2020 року (на базі 9 класів)
з 23 серпня по 03 вересня 2020 року (на базі 11 класів, ПТУ та на заочному відділенні)
Документи для вступу: переглянути
Вступні іспити:
На базі 9 класів:
- українська мова (тести)
- математика (тести)
На базі 11 класів: – конкурс сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти
- з української мови та літератури (обов’язково)
- з математики, історії України, біології (на вибір)
Про спеціальність 181 “Харчові технології” (“Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів “):
Програма навчання:
Теоретичне навчання здійснюється за сучасними технологіями з використанням персональних комп’ютерів. Високий рівень підготовки фахівців забезпечується вивченням циклу соціально-економічних, фундаментальних, професійно-орієнтованих та спеціальних дисциплін.
Майбутні техніки-технологи одержують не тільки фахову, а й глибоку організаційно-управлінську підготовку з менеджменту, маркетингу, економіки підприємства, організації і планування виробництва, основ підприємництва та бухгалтерського обліку, стандартизації продукції, сучасних комп’ютерних технологій, іноземних мов.
Навчальний процес забезпечують висококваліфіковані викладачі
Професійна діяльність випускника
Вища освіта на освітньо-кваліфікаційному рівні “Фаховий бакалавр” дає можливість працювати в умовах ринкової економіки на посадах:
- технологів;
- майстрів цеху;
- техніків-лаборантів;
- техніків-хіміків;
- начальників виробничих дільниць;
- техніків-технологів зі зберігання плодів і овочів.
Випускники коледжу мають можливість продовжити навчання у ВНЗ України за скороченим терміном згідно обраної спеціальності (за направленням коледжу) для отримання освітньо-кваліфікаційних рівнів “Бакалавр” та “Магістр”.